torsdag 23 januari 2014

Mösskavalkad

Eftersom jag inte mådde något vidare när jag var i Århus så blev det inget direkt shoppande trots ett enormt varuhus med rea upp till 70% på alla en massa härliga danska designerkläder (Japp, så sjuk var jag alltså!)! Men jag kunde ju inte åka därifrån utan att i alla fall ha köpt någonting, så det var ju tur att det blåste 80 sekundmeter nordan vilket medförde att jag investerade i två nya mössor - givetvis på rea! Och den här gången hade jag ju faktiskt med mig någon som fotar nästan lika mycket som jag själv, så nu blir det bilder!

Uppifrån och ner: 1.min nya, fina svarta kepa (med rosett som tyvärr inte syns) som kostade 74DKK (heter det så - danska kronor?), minns tyvärr inte vad den hade kostat. 2. min nya, fina vita kepa som också kostade 74DKK (?) osv. 3. Min "gamla" gula Missoni-mössa som jag hade med mig hemifrån (och som jag har rapporterat om tidigare).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frusen födelsedag

Jag har så mycket att göra just nu att jag inte ens hinner rapportera om det! Men igår lyckades jag ta en paus för att fira Maries födelseda...